Alpakat

Alpakat yllättävät ja alpakanvillasukat ovat ♥

Uuden vuoden kynnyksellä ei voi kuin hämmästellä, mitä kaikkea mennyt vuosi ja alpakat ovat tuoneet tullessaan! Niin paljon aihetta kiitollisuuteen. 

Alkukeväästä Alpakkamaa sai alkunsa, lauma oli koossa. Kesällä Tiukun syntymä. Alpakkavierailut Tinjan, Barbin ja loppuvuodesta Tiukunkin kanssa.

Kaikki ne hymyilevät kasvot alpakoiden myötä – sanoin kuvaamatonta!

Alpakat

Alpakat osaavat hämmästyttävästi tuoda hymyä ja hyvää mieltä maailmaan. Ne myös kertovat tarinaa, inspiroivat mitä erilaisin tavoin. Yllättävät – mitä kaikkea ihminen löytääkään itsestään, kun uskaltaa katsoa maailmaa alpakan silmin!

Alpakkamaa haluaa jakaa tätä hyvää mieltä ja sitä kautta vuoden aikana on avautunut Alpakkamaan facebook, kotisivut ja nyt uusimpana verkkokauppa.

Alpakkamaa syntyi rakkaudesta alpakoihin, ei niiden tuottamaan villaan. Sopivien sattumien kautta ”törmäsimme” kuitenkin alpakanvillasukkiin, joihin ei voinut olla rakastumatta. Mitään näin kevyttä, ainutlaatuista ja pehmeää sukkaa emme olleet koskaan ennen jaloissamme kokeneet! Emme siis malttaneet olla tuomatta hymyä ja hyvää mieltä myös ihanien alpakkatuotteiden kautta ja sitä myötä syntyi Alpakkamaan verkkokauppa. Sieltä löydät mm. upeimmat Unisukat ja Hoivasukat ikinä!

Tervetuloa kulkemaan vuotta 2018 Alpakkamaan seurassa, innostumaan ja ilahtumaan, tulkoon tästä hymyilevä vuosi!

♥ Tella, Tinja, Tiuku, Barbi ja Emil

Alpakkamaan asukkaat